Marcello da Milano sætter igen to store arrangementer op for at støtte for tidligt fødte børn og New Media Mob har valgt at støtte formålet med en facebook konkurrence og en kupon.

Den 17. november er international dag for for tidligt fødte børn og det sætter Marcello da Milano fokus på ved endnu engang at sætte en stor opera oplevelse op for at støtte for tidligt fødte børn gennem Pippo Association.

Men Marcello er ikke manden der hviler på laurbærene: Derfor vil der efterfølgende være en eksklusiv gallamiddag, hvor maden laves af Marcello, råvarerne er importerede direkte fra Italien og tjenerne er kendte personer: Borgmester Jakob Bundsgaard, Martin Jørgensen, professionel fodboldspiller (AGF), Poul Krebs, musiker, Akiko Nakajima, verdens største japanske operasopran, Elsebeth Dreisig, én af Danmarks største operasangere  og Mr. Mox, den store danske magiker Mikkel Westh Larsen

Vil du vinde billetter til forestillingen, kan du gå ind og tilmelde dig konkurrencen hos Marcello Da Milano på Facebook (hvis du ser det her på en mobil, kan du desværre ikke se konkurrencen).

Derudover har New Media Mob har lavet en Sms kupon for at støtte det gode formål. Hvis I køber nogen af vores ydelser ved at benytte kuponen giver vi 10% af beløbet til Pippo Association. Hent kuponen her eller sms “Pippo” til 1919.

Operakoncerten finder sted på musikhuset d. 17.11 kl. 18.
Billetter kan købes direkte hos Marcello da Milano: MarcelloPassalia@gmail.com.

Gallamiddagen er d- 17.11 kl. 20.30 på det nye hotel i Aarhus C: Scandic Aarhus City , Østergade 10, 8000 Arhus C .
Tilmelding : Scandic Hotel , Thomas Oest , Mob : 24 52 26 29 ,
E-mail : thomas.oest@scandichotels.com

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.