Facebook Tab Apps.

New Media Mob har udviklet et modulsystem, der giver dig let adgang til at arbejde med de såkaldte Facebook tab. apps. Tab apps fungerer som separate mini-hjemmesider, og kan f.eks. bruges til at præsentere din virksomhed og dine kerneydelser, eller til at lave mere underholdende elementer og kampagner, såsom konkurrencer, quizzer eller specialtilbud.

New Media Mob sørger for, at det leverede modul er køreklart. Det vil sige, at du ikke selv skal være grafiker eller selv kunne kode. Alt er sat op, så det eneste du skal koncentrere dig om er, at tage modulet i brug.

Modulsystemet giver mulighed for:

  • Design, der passer til din virksomhed,
  • Tekniske funktionaliteter, der er i top
  • Administrationspanel, der giver dig adgang til at rette i udvalgt tekst og billeder, og adgang til at se statistik over brugerne af dit modul.
  • Opsamling af udvalgte oplysninger om dine deltagere. F.eks. email, så du kan få udbygget modtagere af din virksomheds nyhedsbreve.
  • Systemet kan integrere direkte med Mailchimp og CampaignMonitor. Hvis du bruger et andet system, kan vi mod merbetaling sørge for integration til de fleste.
  • Mobil version, der gør, at dine kunder også kan se dine moduler eller tab apps, når de bruger mobil.
  • Modulerne ligger eksternt, og kan derfor ikke blot hente deltagere fra Facebook. Hent dit publikum fra både Instagram, Pinterest, dit website, og trykte medier. 
  • Tilkøb af sms keyword giver dig mulighed for at inddrage coveret, som en kilde til at kunne finde dit modul. Sms keyword understøtter effektivt en indsats på Instagram.

Indtil videre tilbyder New Media Mob følgende Facebook Tab App. moduler:

Det, der holder prisen nede er, at løsningerne er opbygget over en række templates, hvor der ikke kan rykkes fuldstændigt frit rundt på designet.

Har din virksomhed behov for løsninger, der er specielt tilpassede til lige præcist jeres virksomhed? Kontakt os på nedenstående kontaktformular og vi giver jer et bud på den løsning, I ønsker.

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.