Hjemmesidetekster

Der skal skrives meget indhold før jeres hjemmeside indeholder nok informationer til at kunne blive fanget af søgemaskinerne og kunne give potentielle kunder informationerne, der får dem til at købe jeres ydelser eller produkter. Mange virksomheder mangler tiden til at få kælet for deres tekster og den viden, der er nødvendig for at indholdet bliver fundet af søgemaskinerne.
New Media Mob vil kunne hjælpe jer med at gøre jeres tekster gode nok og sikre, at teksterne bliver fundet, når jeres potentielle kunder søger efter jeres produkter og ydelser på Google.

Blog

Selvom jeres hjemmeside har alt det rigtige indhold, så vil søgemaskinerne begynde at overse jer, hvis der ikke bliver lagt nyt indhold på med jævne mellemrum. En af de populære måder at sikre, at en hjemmeside ikke går i stå er at have en blog. På bloggen vil I kunne dele vinkler, der understøtter jeres ekspertise og viden om jeres ydelser og produkter.
Når New Media Mob blogger for virksomheder vil vi i samarbejde med virksomheden finde relevante vinkler, der kan udmøntes i en række af blogposter. Vi sørger for at indhente den grundlæggende viden fra jer og formulerer på den baggrund blogs, der har jeres tone og er i overensstemmelsemed jeres brand.

Nyhedsbreve

Email marketing er stadig en vigtig del af virksomheders kommunikation. I jeres nyhedsbreve kommunikerer I med interessenter og kunder, der har givet jer tilladelse og dermed har udvist en grundlæggende interesse i at høre fra jer. Mange virksomheder har ting de gerne vil fortælle i nyhedsbreve og ville,hvis de havde den fornødne tid udsende nyhedsbreve langt oftere end de rent faktisk gør.
Ved at bruge New Media Mob bliver arbejdsbyrden skåret ned til, at I sørger for at formidle de relevante nyheder til os, så sørger vi for at omsætte det hele til nyhedsbreve, der rent faktisk bliver sendt ud til jeres kunder.

Illustrationer

Memer

Infographics

Film

Blandet

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.