Mobil Marketing

Flere og flere bruger Deres mobiler som den primære kilde til at holde sig opdaterede og finde nye oplysninger. Derfor er der ingen vej udenom, det er helt nødvendigt, at I tager de mobile markedsføringsmuligheder alvorligt og overvejer, hvordan I kan bruge dem i Jeres virksomhed.

Næsten alle har mobiler og flere og flere har smartphones. Og de bliver ikke længere kun brugt til at tale i.

Mobilen er hastigt på vej til at blive en af de helt store kommunikationsplatforme, der vil cementere, supplere og udbygge den udvikling, der er sket på nettet.

Det har skabt helt nye muligheder for markedsføring.

Lige nu får udviklingen af forskellige apps. meget opmærksomhed. Men der er mange andre muligheder for at udnytte mobiltelefoner i sit markedsføringsmiks og mange af de alternative muligheder er nemmere og billigere at komme i gang med end udviklingen af apps.

I visse tilfælde vil I f.eks. kunne nøjes med at udvikle et mobilt site, der fra Jeres brugeres side ikke vil se anderledes ud end en desideret app.

New Media Mob kan hjælpe Jer med, at få et overblik over mulighederne og med at bestemme Jer for, hvordan I bedst muligt får opfyldt lige præcist Jeres ønsker.

Udover mulighederne med mobile apps. og mobile sites, er der også en masse muligheder, der baserer sig på sms-teknologi.

Det nyeste er mobile rabatkuponer, der på en enkel måde giver dig mulighed for at give dine kunder tilbud.

New Media Mop kan hjælpe dig med at udnytte de nye muligheder for Mobil Marketing.

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.