Sms kuponer på mobilen

Sms kuponer, der sendes til kundens smartphones og efterfølgende indløses ved, at der trykkes på mobilens skærm, er den perfekte måde at få kunderne fra nettet ned i butikken

Mobile kuponer er i alt sin enkelthed en rabatkupon, som kunden ikke får på papir og ikke skal klippe ud og ikke skal huske at tage med. I stedet får din kunde kuponen direkte ned på sin mobil.

Udover at gøre dine potentielle kunder glade, er kuponen også en af de bedste metoder til at få folk fra nettet (eller iPad’en eller mobilen eller en tryksag) ned i din fysiske forretning.

Hvordan fungerer det?

Kun fantasien sætter grænser! Den enkleste form er, at give en rabat på et bestemt produkt. Du vælger et kodeord til din kampagne. Kunden sender dit kodeord til 1919 og får til gengæld en rabatkupon tilbage på mobilen. Kuponen indløses i butikken og kan derefter ikke benyttes mere (medmindre du ønsker det anderledes).

Alt via nogle enkelte tryk på mobiltelefonen. For at se et eksempel send “NMM” til 1919 (og det er naturligvis gratis for dig og samtidig hjælper du os med at støtte et godt formål).

Hvad får jeg ud af det?
Du får flere kunder i butikken. Du får dine kunder til at anbefale dig på de sociale medier. Du får branding som en moderne virksomhed. Du får skabt bevidsthed om din forretning. Du vil blive anbefalet af dine kunder og de vil finde dine nye kunder til dig. Vigtigst af alt: Du får flere kunder og større omsætning.

Kundeklub
Du kan vælge at registrere de kunder, der vælger at hente kuponen og dermed opbygge en kundeklub, som du kan sende flere tilbud. Denne løsning kan naturligvis bruges af store virksomheder, der gerne vil nå ud til mange. Men er måske endnu mere velegenet til dig, der har en gruppe stamkunder, som du gerne vil gøre noget ekstra for.

Hvordan giver jeg folk min mobile rabatkupon?
Med kuponen følger et keyword, som folk kan sende til 1919, en digital kupon, som du kan ligge på din hjemmeside, din Facebookside eller andre steder på nettet, hvor du reklamerer. Du får også en QR-kode, der leder til din kupon.

Integration
Vores kupon kan arbejde sammen med de sociale medier og linke til alle de steder på nettet, du ønsker. Og dine kunder kan invitere Deres venner med.

Lovgivning
New Media Mob har sørget for, at vores kuponer overholder gældende dansk lovgivning.

Vil du høre mere om mobile kuponer. Kontakt os og få en uformel samtale om dine muligheder.

New Media Mob er (og der og allevegne):

Mobil: 51 362 962

Mail: ds@newmediamob.dk

LinkedIn: New Media Mob

Twitter: @dorthestricker

Facebook:  New Media Mob

Pinterest: NewMediaMob

Instagram: new_media_mob

Skype: dorthe.stricker

 

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.