fangate_marcelloI New Media Mob kan vi godt lide folk, der virkeligt har noget på hjerte!

Og når vi støder på en mand, der har en personlig sag, og som sætter alle sejl til for selv at gøre en forskel og så ovenikøbet gør det med store armbevægelser, ja så kan vi slet ikke lade være med at støtte ham.

Marcello Passalia – også kendt som Marcello da Milano – har en dejlig søn: Filippo, der er født for tidligt. Marcello vil gøre en forskel for Filippo og andre for tidligt fødte børn og har der derfor stiftet Pippo Association For Premature Children.

Nu er Marcello er ikke en mand, der går i små sko og bevæger sig frem i livet på listesko, nej han sætter alle sejl til og sørger for at tingene sker med et brag. Derfor har han egenhændigt fået stablet en operaforestilling til støtte for Pippo Association på benene på Århus Teater. Koncerten er døbt “Passione” og finder sted søndag d. 13.05 kl. 16.

I forbindelse med koncerten inviterer Marcello da Milano og Pippo Association sammen med fodboldspilleren Martin Jørgensen, firmaet Hummel, den verdenskendte sopran Akiko Nakajima og JuiceJoint århusianske børn til en gratis oplevelse fredag d. 11 maj 2012 kl. 13.00 i den Katolske kirke i Ryesgade i Århus.

I kirken vil Akiko Nakajima synge et par operasange ledsaget af den verdenskendte pianist og dirigent Niels Muus. En koncert i børnestørrelse, der forventes at vare 20-30 minutter, inden vi rundt om hjørnet ved JuiceJoint på Banegårdspladsen 8 møder fodboldspilleren Martin Jørgensen og et par andre AGF-spillere.

Børnene får frisklavet juice og autografer, og Hummel vil gavmildt sponsorere med gaver til de fremmødte børn, bl.a. AGF-merchandize. Læs mere om arrangementet på Pippo Associations Facebookside.

New Media Mob har lavet en kupon for at støtte det gode formål. Hvis I køber nogen af vores ydelser ved at benytte kuponen giver vi 10% af beløbet til Pippo Association. Hent kuponen her eller sms “Pippo” til 1919.

Se hele programmet til “Passione“‘

Dorthe er her (og der og allevegne):

Mobil: 51 362 962

LinkedIn: Dorthe Stricker

Twitter: @dorthestricker

Facebook:  Dorthe Stricker

Blog: XPlain & Simple

Skype: dorthe.stricker

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.