Full Service New Media Bureau

New Media Mob er et alternativ til de klassiske reklamebureauer.

Forskellen fra traditionelle reklamebureauer er, at vores synsvinkel altid starter med at kigge på, hvad der findes af muligheder online og via mobilnettet. Vi mener nemlig,at det er der kunderne er, og der du kan komme i kontakt med de fleste af dine potentielle kunder.

Hjemmesiden er dit firmadomicil, de sociale medier er pressen og YouTube er den vigtigste TV-kanal. Mobiltelefonen er din brochure, din rabatkupon, det er her du har kontakt med potentielle kunder 21-7.

Men online er ikke alting og vi kan naturligvis også levere de traditionelle trykte markedsføringsmaterialer.

Strategi: Vi hjælper dig med at finde dine mål og udvælge de online medier, der vil opfylde dine mål.

Implementering: vi sørger for, at du bruger de valgte sociale medier på den bedst mulige måde.

Værktøjer: Vi giver dig værktøjer til at styre din tilstedeværelse på de valgte sociale medier.

Det øjet ser: Vi har vores egne grafikere, og samarbejder med endnu flere grafikere og fotografer, der forstår de specielle krav, som de forskellige sociale platforme stiller og de kan udnytte de nye muligheder de giver.

Hjemmesiden: Hjemmesiden er en vigtig del af din sociale medie strategi. Den er dit hjem på nettet. Det er her trådene samles og du sender dine budskaber og tilbud fra. Din hjemmeside skal derfor optimeres til at spille sammen med de sociale medier på den helt rigtige måde.

Distribution: Det er ikke nok bare at komme på de valgte sociale platforme.

Man kan ikke bare lægge en film på YouTube og så regne med, at den bliver fundet. Man kan ikke bare åbne en Facebook “like”-page og så regne med at kunderne kommer forbi. Så nemt er det ikke! Heller ikke på nettet. Man bliver nød til at få kontakt med sine potentielle kunder. Man bliver nød til at fange Deres opmærksomhed.

Det er akkurat det samme, som i den virkelige verden. Lige gyldigt, hvor flot og fin og fængende en annonce, man har fået lavet, fanger den ingen kunder, hvis den er trykt i en ugeavis, der ikke er blevet delt ud. Der er ingen der læser en annonce i en avis, der er blevet smidt i regnen i en baggård. Vi i New Media Mob ved, hvordan man kommunikerer sine budskaber ud og fanger sine potentielle kunders opmærksomhed.

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.