og selvom jeg synes, det er lidt tyveri;) er jeg alligevel vældigt begejstret.

#Hashtag kan nemlig være med til at løse de store problemer, der har været med at Facebooks søgbarhed og at det derfor har hidtil været svært at finde informationer om bestemte ting, mens man var på facebook.

Man kunne kun bruge søgefeltet til at finde personer, grupper, events eller virksomheder, der tilfældigvis havde det emne man ønskede at vide noget om, som en del af sit navn. Det råder indførelsen af #Hashtags bod på.

Søg og du skal finde

Hvis du vil benytte #hashtags til at finde emner og diskussioner, der interesserer dig på Facebook, er der to måder at starte en søgning:

Sådan bruger du #Hashtag i søgefeltet hos FacebookEn af de nemmeste måder at bruge #Hashtag til søgninger hos Facebook, er at skrive det ønskede #Hashtag i søgefeltet.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook#02

Du kan også vælge at skrive det ønskede #Hashtag direkte ind i URL’en. Formlen bliver så: www.facebook.com/hashtag/ditemne

 

 

 

 

 

 

 

Når du skriver #emnet, som interesserer dig i søgefeltet, åbner der sig et felt i midten, hvor alle opdateringer, der indeholder dit valgte #hashtag dukker op.

#Hashtag dig til opmærksomhed

Hvis du er på Facebook med din virksomhed, er det vigtigt at du hurtigst muligt vender dig til at bruge #hashtags i dine opslag. Dine #hashtags skal være relevante i dit opslag og også meget gerne være med til at understrege dine kompetencer.

Umiddelbart ser det ud til, at de fleste #hashtag resultater i kronologisk orden, men du skal ikke lade dig narre. Det er allerede nu så småt ved at blive synligt, at Facebook også her er lavet en algoritme, der gør, at de poster, der vækker mest interesse indenfor et emne ender højere op i søgningerne.

Derfor skal du som sædvanligt sikre dig, at der er kvalitets indhold i dine opslag på væggen og at den kvalitet også slår igennem i de #hashtags du vælger at bruge.

Men lur mig, om man ikke også snart får mulighed for at kunne betale sig fra, at få sine #hashtags placeret lidt højere i søgeresultaterne. Det ville ligne Facebook.

Og så lover jeg, at jeg ikke bliver ved med at skrive #hashtags, men blot hashtags. Kan godt se, at det kunne blive irriterende i længden.

 

 

 

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.