KuponJubii så fik vi søsat en ølkupon. Udover at give gæsterne en billig øl, så er det også meningen at kuponen skal blive starten på en succesfuld kundeklub.

Kampagnen er for Café Pustervig på Pustervig Torv i Århus og hele pointen er jo selvfølgelig at få kunder i butikken, og i det her tilfælde, at få kunder i butikken, der er interesserede i fortsat at få tilbud fra Café Pustervig på mobilen via en mobil rabatkupon. En af de hurtigste måder overhovedet at få opbygget en kundeklub.

Kampagnen blev lanceret i går, men det ser ud til, at det bliver en succes. Både for os, for kunden og for de kunder, der modtager den mobile kuponen eller sms kupon som de også kaldes.

Der er en stor konverteringsrate – det vil sige, at der er mange, der rent faktisk går ned og bruger kuponen -, og folk synes kuponen er sjov. En ølkupon på mobiltelefonen er en god Idé.

Som altid prøver New Media Mob at gøre det på en involverende måde. Vi vil gerne have, at de kunder, der får en kupon også får en på opleveren og kun får tilbud, som de virkeligt har lyst til at få. Og så vil vi gerne have, at alle de markedsføringstiltag vi tilbyder kan integreres med de sociale medier og den enkelte virksomheds online markedsføring i det hele taget.

Derudover er  vi meget opmærksomme på, ikke blot at følge lovgivningen, men også at give folk den tryghed, at de ikke risikerer at blive spammede, videresolgte til andre kampagner eller komme til at modtage materiale fra Café Pustervig i resten af Deres dage (hvor sjovt er det lige, at modtage ugentlige tilbud fra Café Pustervig i Århus, når man er flyttet til København).

Du kommer ind i Café Pustervigs Kundeklub ved at sende “pust” til 1919, du kommer ud af Café Pustervigs Kundeklub ved at sende “pust stop” til 1919. Simpelt og ligetil.

Du kan besøge Café Pustervigs Facebook side her og se hvordan deres Mobile rabatkupon ser ud

Dorthe er her (og der og allevegne):

Mobil: 51 362 962

LinkedIn: Dorthe Stricker

Twitter: @dorthestricker

Facebook:  Dorthe Stricker

Blog: XPlain & Simple

Skype: dorthe.stricker

 

 

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.