Seminarer, Workshops, Strategi

Hos New Media Mob er vores grundlæggende filosofi, at virksomheder så vidt muligt selv skal kunne arbejde med de sociale medier. Det giver autencitet og den bedst mulige dialog med virksomhedens interessenter og potentielle kunder. Det er autencitet og dialog, der i sidste ende danner grundlaget for at få resultater, der afpejler sig på virksomhedens bundlinie.

Men for at virksomhederne kan påtage sig disse nye opgaver internt, er det vigtigt at de klædes på til at kunne varetage opgaverne bedst muligt.

Hos New Media Mob tilbyder vi at hjælpe virksomhederne i gang på 3 måder: Strategi, seminarer og workshops.

1. Strategi. New Media Mob indgår som ekstern konsulent, der får alle de vigtige oplysninger fra jer og udarbejder på den baggrund en strategi, der både overordnet og praktisk giver jer retningslinierne for jeres fremtidige arbejde. Det vil sige, at New Media Mob i realiteten gør arbejdet, hvorefter vi gennem en praktisk implementeringsproces overleverer alt til jer. Læs mere om Social Medie Strategi.

2. Seminarer. New Media Mob kommer ud til jeres virksomhed og giver jer på 3-4 timer et overblik over Social Medie Marketing, og hvad det vil kunne gøre for jeres virksomhed. Ved et seminar inspirerer vi jer og giver jer en indgang til det fremtidige arbejde med de sociale medier. Læs mere om Social Medie Seminarer

3. Workshops. New Media Mobs workshops er forløb med få deltagere, hvor vi hjælper deltagerne til at lave skitsen til deres strategi, implementere og arbejde med forskellige sociale platforme. De fleste workshops er 3-delte, så de starter med, at vi først mødes og lærer at arbejde med den udvalgte platform. I tager derpå hjem og afprøver de ting, I har lært i praksis – med New Media Mob på sidelinien. Til sidst mødes vi igen, kigger på resultaterne og tilretter strategien. Det vil sige, at ved en workshop, hjælper vi jer, mens I lægger strategien. Læs mere om Workshops.

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.