Social Medie Strategi

Hvis din virksomhed skal have udbytte af, at bruge de sociale medier i sin kommunikation og markedsføring, er det vigtigt, at du ikke bare kaster dig ud og begynder at inddrage de forskellige kanaler på må og få, men får lagt en Social Medie strategi og sat de rigtige mål.

Strategien skal sikre, at tiltagende på de sociale platforme spiller sammen med din virksomheds forretningsplan og generelle målsætninger.

New Media Mob sørger for at få de oplysninger, vi har brug for om din virksomhed og skræddersyr på den baggrund en strategi, der passer lige præcist til din virksomhed og din virksomheds mål.

Der er mange facetter at tage hensyn og stilling til, men vi hjælper jer hele vejen rundt.

 

En New Media Mob Social Medie Strategi består af 3 dele:

1. Et forberedende seminar.

Det er vigtigt, at både vi og I får udvekslet alle relevante informationer for at kunne lave en strategi, der på én gang forholder sig til virksomhedens forretningsstrategi, til ressourcer, til formål, mål og målgrupper. Vi har gode erfaringer med, at dette seminar afholdes med en række nøglepersoner fra virksomheden. Hvis både repræsentanter for ledelsen, for virksomhedens personale og for dem. der skal forestå det daglige arbejde med de sociale medier er til stede, så er der lagt et godt fundament for, at alle i virksomheden vil støtte op om indsatsen og de bedste resultater opnås.

2. Udformning af Social Medie strategi.

Vi udarbejder et skriftligt materiale, der forholder sig til, hvilke platforme, jeres virksomhed har mest gavn af, hvilke målgrupper, I skal ramme, og hvad I skal gøre og sige for at få dem i tale. Som en del af strategien får I også udleveret et praktisk huskeværktøj, der skal hjælpe til med at give strategien liv – også ude i det virkelige liv.

3. Implementering.

En skriftlig anvisning er god og nødvendig at have, men for os er det lige så vigtigt, at vi får udstyret jer som virksomhed til at udføre strategien i praksis. Derfor afslutter vi altid vores sociale medie strategi forløb med en workshop, hvor de socialt medie ansvarlige og vi sammen afprøver strategien, får rettet den til og sat den i søen.

KONTAKT: 

Kontakt os og hør mere om, hvad der vil være bedst for dig og din virksomhed:

New Media Mob er (og der og allevegne):

Mobil: 51 362 962

SMS: Dorthe Stricker: SMS “ds” til 1919

Mail: ds@newmediamob.dk

LinkedIn: New Media Mob

Twitter: @dorthestricker

Facebook:  New Media Mob

Pinterest: NewMediaMob

Instagram: new_media_mob

Skype: dorthe.stricker

 

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.