Social Medie Workshops

Der er stor forskel på at være på de sociale platforme som privatperson og det at arbejde med dem som virksomhed. Når du giver dig i kast med at bruge de sociale platforme i din virksomheds markedsføring er det vigtigt, at du hurtigt får overblik over dine muligheder og får sat dig nogle realistiske mål. New Media Mob har udviklet en række social medie workshops, der kan hjælpe dig med at få startet rigtigt.

New Media Mobs workshopforløb er skræddersyede til at give små og mellemstore virksomheder en effektiv start på at bruge sociale medier i deres markedsføring. Men store virksomheder, der har lagt en effektiv kommunikations- og forretningsstrategi, men lige skal have afpudset enkelte platforme, kan selvfølgelig også være med.

Fælles for vores workshops er, at det ikke er her, at vi kaster om os med store og fine ord: Det er nemt at vække begejstring – specielt, når det drejer sig om sociale medier og alt det nye og spændende, der sker på nettet. Man kan nemt komme til at gå fra et oplæg med en social medie guru og føle sig a la: “Yes! Det her skal jeg bare”.

Men de fleste har erfaringer med, at når projektoren slukkes og Prezien er ovre, så er det bare svært og tidskrævende, når man skal i gang med det praktiske arbejde og få det til at munde ud i resultater, der gavner forretningen.

Det er vores erfaring, at der er tre ting man mangler, når man går i gang med at markedsføre sin virksomhed ved brug af sociale medier:

  • Et ordentligt kendskab til hvordan de enkelte platforme fungerer, hvad man kan på dem og hvilke resultater, man kan forvente. Derfor er New Media Mobs kurser hands-on og giver jer svar på de små og store ting, der gør, at I ikke arbejder optimalt.
  • Hvis man sidder i enten en enkeltmandsvirksomhed eller en meget lille organisation, mangler man sparring; at kunne diskutere sine tiltag igennem med ligesindede. Derfor er vores workshops holdbaserede, så deltagerne får nogle andre at “spille bold” og dele erfaringer med.
  • Hjælp og støtte i den første fase til at sikre, at man er på rette spor og gør tingene rigtigt. Der er ikke noget så ødelæggende for entusiasmen, som at blive stoppet igen og igen fordi der opstår problemer, som ikke logiske og som det tager oceaner af tid og google søgninger at finde svar på.

New Media Mobs workshop forløb er designede til at tage hånd om disse tre stopklodser. Vi sørger for, at du får den viden og det overblik, du har brug for for at komme i gang. Vi støtter dig og giver dig ubegrænset hotline og adgang til at stille os spørgsmål i den første tid. Og vi mødes igen, når du har været i gang i en måned og finpudser dine målsætninger og arbejdsrutiner. Og vi sørger for, at du får et netværk, der gør, at du kan finde sparring og inspiration.

workshop031. Dag 1: 3-4 timer. Deltagerne lærer og arbejder med emnet

2. Implementering: ca. 1 mdr: Deltagerne udfører det lærte i praksis med New Media Mob på sidelinien

3. Dag 2: Vi mødes igen og kigger på deltagernes erfaringer og retter til.

Lige nu har vi workshops i Facebook, Linkedin og Instagram.

 

 

 

 

Prisen pr. deltager på workshop er 4.500 kr. eks. moms inkl materiale og forplejning.

Hvis du kender nogle, du gerne vil på workshop med: kollegaer, venner, virksomheder du taler meget med i dit netværk og I derfor kan tilmelde jer 3 på én gang og fylde en hel workshop, så sætter vi prisen ned til 3.500 kr. eks. moms. (og så kan I næsten selv bestemme datoen).

Kontakt os og hør mere om, hvad der vil være bedst for dig og din virksomhed:

New Media Mob er (og der og allevegne):

Mobil: 51 362 962

SMS: Tina Steen: SMS “ts” til 1919 Dorthe Stricker: SMS “ds” til 1919

Mail: ds@newmediamob.dk

LinkedIn: New Media Mob

Twitter: @dorthestricker

Facebook:  New Media Mob

Pinterest: NewMediaMob

Instagram: new_media_mob

Skype: dorthe.stricker

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.