dorthe_farve03_120Jeg er blevet totalt bidt af Pinterest.

Først fattede jeg ikke helt pointen: side op og side ned af billeder, der flimrede forbi mine øjne, men nu har jeg fanget idéen.

Pinterest er et nyt socialt medie, der er kommet på banen. Eller nyt og nyt, det startede faktisk i 2010, men man skal stadig have en invitation for at komme med. Invitationerne er dog ikke særligt svære at skaffe, så hvis du vil med på vognen burde det være rimeligt nemt at få foden indenfor.

Pinterest går i sin enkelthed ud på, at du overalt på nettet, når du finder noget interessant, der har et interessant visuelt udtryk (ren tekst dur ikke) sætter det på din opslagstavle (board) eller en af dine opslagstavler. Det bliver kaldt “Pin It”. Du kan downloade nålen du “pinder” med direkte inde fra Pinterest. Den kommer til at være lige ved hånden i din menulinje og så er du ellers parat til start.

Det fede ved Pinterest er, at du deler indhold med billeder. Hvis du er vild med marineblå kjoler og plejer at dele alle de mørkeblå kjoler, du finder, med hele verdenen, kan du nu slippe for at prøve at forklare, hvorfor dit sidste fund er den fedeste marineblå kjole ever; du kan vise det. Opret et board, kald det: “marineblå kjoler” og begynd at pinne.

Og det bliver den smukkeste opslagstavle med marineblå kjoler.

Det kan ikke slå fejl, der er noget over Pinterest enkle design, der gør det uendeligt smukt.

Jeg har selv fundet:

Tøj, jeg ikke anede eksisterede, men jeg må have:
http://pinterest.com/trishgrantham/my-style/

Kager og søde sager, jeg ikke anede fandtes, som jeg må smage:
http://pinterest.com/locco/sweets/

Indretningsidéer, jeg aldrig har overvejet, der vil gøre mit liv lettere:
http://pinterest.com/kparkhill/organization/

Små underlige ting og jokes,  jeg aldrig selv ville have tænkt, men som jeg nu ikke kan undvære:
http://pinterest.com/gstatement/say-what/

Og så en helt masse grafiske præsentationer af sociale medier, som jeg ikke ved, om jeg nogensinde får læst, men det ser helt skønt ud, når de er side ved side:
http://pinterest.com/newmediamob/sociale-medier/

Pinterest er i Beta, min egen side på Pinterest er i Beta.

Den hedder New Media Mob, men den er mere personlig end forretningspræget.

Du er dog velkommen til at komme og besøge mig og kigger mig lidt i kortene, mens jeg finder ud af, hvordan jeg vil anbefale Pinterest, som en del af Jeres markedsføring.

Og hvis du vil have en invitation, så har jeg et par stykker at dele ud af.

Dorthe er her (og der og allevegne):

Mobil: 51 362 962

LinkedIn: Dorthe Stricker

Twitter: @dorthestricker

Facebook:  Dorthe Stricker

Pinterest: http://pinterest.com/newmediamob/

Skype: dorthe.stricker

 


 

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.