Content - New Media Mob

Mangler I en Content Strategi?

7 + 15 =

Content drejer sig om at få budskabet frem til jeres kunder.

Det er content, der starter dialogen med kunderne. Uden content bliver det svært at få de relevante budskaber frem på de sociale platforme.

Når vi vælger at tale om content og ikke blot om indhold, så taler vi om alt det, I som virksomhed kan dele jeres budskab på.

Content er blog, nyhedsbreve, billeder, film, webinarer, infographics, lydbøger, brochurer, digitale magasiner m.m.

Content kan være indhold, der ligger på jeres hjemmeside og bliver distribueret ud via forskellige sociale platforme, så de når ud til jeres potentielle kunder. Content kan også blive udviklet specifikt til de sociale platforme, hvor I ønsker at komme i dialog med jeres kunder.

Før man kan lave det content, der passer til den enkelte virksomhed, er det vigtigt at kigge på, hvad lige præcist den virksomhed sælger. Det gælder både selve produktet/ydelsen, men også de mere bløde værdier; hvem er I? Hvordan arbejder I? Hvad er jeres mission?

Derudover skal der indsamles informationer om jeres kunder. Hvad er deres behov? Hvad får dem til at købe ind hos jer? Hvad har de lyst til at læse? Hvor har de lyst til at få informationer om jeres virksomhed?

Den nødvendige viden finder New Media Mob enten sammen med jer i forbindelse med udarbejdelsen af en egentligt Content- og Social Medie strategi, eller også har I allerede selv styr på de nødvendgie oplysninger.

På baggrund af den indsamlede viden laver New Media Mob en Content Strategi til jer, som belyser, hvilke vinkler I skal dække i jeres kommunikation, så I både får videregivet de nødvendige informationer om jeres ydelser og produkter og fanger jeres potentielle kunders interesse. Content strategien vil også fortælle jer, hvilke typer indhold og content I bør bruge til at kommunikere jeres budskaber på.

New Media Mob hjælper med at finde ud af, hvilket content, der er relevant for din virksomhed. I det videre forløb lærer vi enten virksomheden at lave det nødvendige content selv eller vi producerer og leverer content til virksomheden.

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.