Social medie marketing handler om at sikre, at du får skabt målbare resultater, når du inddrager de sociale medier i din markedsføring.

Et af tidens nye mantraer er: din målgruppe skal ikke finde dit Content, dit Content skal finde ud til din målgruppe.

Det betyder, at du ikke blot skal sørge for, at alle dine guldkorn ligger sikker og godt på din hjemmeside og bliver fundet, når folk søger på dine ydelser.

Dit content skal ud og arbejde og placeres der hvor din målgruppe har sin daglige gang. Og et af de steder du kan være ret sikker på, at en stor del af din målgruppe opholder sig, er på de sociale platforme.

Det er dog ikke en undskyldning for, at du ukritisk skal til at oprette profiler for din virksomhed her og der og allevegne. Det er vigtigt, at du tager en informeret og gennemtænkt beslutning om, hvilke platforme der er relevante for din virksomhed. Og at du lægger en strategi for hver enkelt platform, du vælger. På den måde sikrer du, at du får de bedste resultater.

Og det er lige netop det social medie marketing og social medie strategi handler om: at sikre at du opnår resultater, der giver mening, når du inddrager de sociale medier i din markedsføring.

New Media Mob guider dig igennem junglen og giver dig overblik over, hvilke sociale platforme, der bedst hjælper dig med at nå ud til dine potentielle kunder og giver dem lyst til at påbegynde en dialog med dig og din virksomhed.

Mangler du overblik over din virksomheds muligheder på de sociale platforme?

14 + 10 =

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.