WORKSHOPS

New Media Mobs workshops er rettet mod medarbejdere fra mindre virksomheder, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere. Vi laver små hold, så undervisningen foregår i en åben og intim stemning. Og kursusdeltagerne efterfølgende at bruge hinanden som kilder til inspiration og ping pong. Vores workshops løber over to dage med lektier imellem. Det sikrer, at deltagerne virkeligt får den nye viden ind på rygraden.

FACEBOOK

Facebook er det mest populære netværk i Danmark. Og det er den volumen, der tiltrækker os. Men samtidig er Facebook den absolut sværeste platform at arbejde på, når dit sigte er kommercielt.

På New Media Mobs Facebook workshop får du viden om udfordringerne og hvad der skal til for at arbejde resultatorienteret på Facebook.

Læs mere om vores Facebook Workshop.

LinkedIn

Linkedin er et ægte netværk. Med det mener vi, at det på LinkedIn ikke så meget er, hvor fancy og smart du præsenterer dig på din virksomhedsside, men mere den samlede kvalitet af dit netværk der tæller.

Det vil sige, at du ikke blot skal finde ud af, at lave en god virksomhedsprofil, men også skal klæde dine medarbejdere på til at knytte deres profiler til virksomhedsprofilen og til at arbejde effektivt med deres egne profiler.

Læs mere om vores Workshop om LinkedIn

 

INSTAGRAM

Når det kommer til de billedbaserede platforme er Instagram vinderen i Danmark. Men hvordan får de præsenteret din virksomhed visuelt, så du kommer i kontakt med dine potentielle kunder?

Denne workshop giver dig overblikket, reglerne og redskaberne, der gør dig i stand til at udnytte Instagrams potentiale.

Læs mere om vores Instagram Workshop

HK Grafisk

New Media Mob giver HK grafisk Midt Vest og HK Østjyllands medlemmer viden om, hvordan de skal takle de sociale medier, som bliver en større og større del af deres arbejdsopgaver.

Undervisningen for HK Midt Vest foregår i Holstebro og det næste kursus tager i marts fat på Pinterest, Linkedin, Google+ og Twitter. I april kommer der en dag, hvor vi kigger på, hvordan man skriver til de Sociale Platforme. Den sidste kursusfagene i dette forår tager fat på grafikken og de mange krav, der stilles af de forskellige platforme og af modtagerne; vores potentielle kunder.

HK Østjylland får to dage med en indføring i de forskellige platforme og nogle arbejdsredskaber, der gør at det bliver lettere at takle arbejdet med opdateringer i det daglige.

MEDIA COLLEGE 

Dorthe Stricker fra New Media Mob er fast underviser på Online Marketing Manager – et 10 dages kursus på Media College i Aalborg.

Den anden underviser : Carsten Guldborg tager sig af SEO og Adwords.

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.