Skal vi levere jeres content?

Mangler din virksomhed indhold og content?

En effektiv kommunikation og markedsføring på nettet generelt og på de sociale platforme specifikt kræver, at I kommunikerer regelmæssigt med jeres potentielle kunder. Og det betyder på nogle platforme, som eksempelvist Facebook, at I skal lave et nyt opslag flere gange ugentligt.

Og når man skal op på den frekvens, er det svært bare lige at ryste nogle relevante nyheder ud af ærmet. Det kræver planlægning og at der er meget indhold og content, der ligger parat.

De fleste virksomheder har ikke de ressourcer, der skal til for at få produceret indhold og content nok. Og det er ikke sikkert, at I ønsker at ansætte folk til at varetage opgaven internt.

New Media Mob kan hjælpe jer og sørge for at producere det content, der er nødvendigt for at I kan koncentrere jer om jeres primære opgave; at komme i dialog med kunderne.

Typer af indhold og content
I New Media Mob hjælper vi både virksomheder, der mangler hænder til at producere det grundlæggende indhold og virksomheder der gerne vil skridtet videre og arbejde med mere specielle indholdstyper.

Det grundlæggende indhold er det indhold, der er nødvendigt for den basale ofte tekstbaserede kommunikation. Det er f.eks indhold på hjemmesiden, blogs, nyhedsbreve, brochurer og produktbeskrivelser.

På mange platforme er det nødvendigt, at arbejde med grafisk baserede indholdstyper såsom billeder, memer, film og infographics.

Mennesket er et visuelt dyr og ofte vil visuelle typer af indhold fange jeres målgrupper bedre, hurtigere og mere effektivt end ord. Derfor er det nødvendigt at sikre, at jeres virksomhed har nok visuelt baseret content. Og det skal både være pænt og teknisk optimeret til at blive fundet og delt af jeres målgruppe.

Med hensyn til typer af indhold og content, der kan være relevante for lige jeres virksomhed, så kan der ikke laves nogen udfyldende liste. I har måske nogle specielle behov, nogle specielle produkter, nogle særlige kunder, der gør, at der er nogle helt specielle content typer, der giver mening i jeres tilfælde. Tingene udvikler sig hele tiden og det er stort set kun fantasien, der sætter grænser.

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.