Hvis du er administrator af en virksomhedside, vil du efter alt sandsynlighed have en vane med at skifte til at agere som din virksomhed, når du har skulle arbejde med virksomhedens Facebooksideside. Det vil sige, at dit eget profilbillede fra din private profil forsvandt og blev udskiftet med virksomhedssidens profilbillede.

Den mulighed har Facebook fjernet og du kan ikke længere skifte, men vedbliver med at agere som din private profil. Hvorfor? Jo Facebook vil nemlig gerne kunne følge din færden, så de kan få de mest korrekte oplysninger, om hvem du er og hvad du laver.

Der der mange, der er blevet kede af (og lidt panikslagne) over ændringerne. Men som sædvanlig så er problemet ikke særligt stort og der er nye muligheder, som gør, at du kan agere næsten på samme måde som tidligere. Det store problem er, at som sædvanlig halter kommunikationen fra Facebook og mange er blot vågnet op til, at de muligheder de plejer at bruge, når de passer deres arbejde er forsvundet og de ikke aner, hvad de skal gøre i stedet?

De to hovedproblemet, som er blevet stillet til New Media Mob er: “hvordan kan jeg nu like og kommentere, som min virksomhed” og “hvor kan jeg følge, hvad de virksomhedssider min virksomhed følger slår op”.

OBS! De løsninger vi viser her, er afhængige af, at du befinder dig på en browser. Det vil sige, at de ikke virker på Facebook app’en. Men det betyder altså ikke, at du ikke kan arbejde fra din mobil eller iPad/tablet – du bliver bare nød til at åbne for Facebook i din browser (og ja den har du også på din mobil/iPad/tablet)

Kommenter og like som din virksomhed eller dig selv
Løsningen på det første problem er, at du nu skifter profil, hver gang du sidder foran et opslag, som du ønsker at “like” eller kommentere på.

FacebookSkiftProfil

Du finder knappen, som du skifter mellem din private profil og de virksomhedssider du administrerer i nederste højre hjørne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookSkiftProfil02Tryk og du får en drop-down med din personlige profil og alle dine sider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se opslag fra de sider, som din virksomheds Facebookside følger
Den løsning som Facebook har lavet på problem nummer to er faktisk på mange måder bedre end den tidligere. Du skal kigge i venstre side på din virksomhedsside og finde “Vis Nyheder på sider”. Her ligger sidens timeline og du kan hurtigt og nemt like og kommentere på de sider, som er interessante for din side.

FacebooksidesTimeline

 

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.