Jeg ville bare have lidt sjov og installerede derfor en Facebook “unlike”- knap, som et lille gimmick, MEN den gav mig altså også en form for virus (eller det er ikke en virus, den formerer sig ikke, det hedder en  “browser hijacker”).

Virusen gør, at der kommer irriterende flash-baserede reklamer og hoover-reklamer (udvalgte ord kommer til at fremstå som links, men viser stedet et pop-up vindue, når du fører curseren over).

Firmaet bag virusen hedder text-enhance og de anser sig ikke for at være en spam-virksomhed. De markedsfører sig i hvert fald med, at de giver dig en værdifuld metode til at generere kvalitets leads, men alle reklamerne er irriterende og bruger flash på den allermest irriterende blinkende måde (kan nærmest give en epileptisk reaktion til ikke-epileptikere).

Læs mere om, hvordan text-enhance opfører sig og hvordan du fjerner det. Linket virker desværre ikke længere – jeg er i gang med at finde et nyt.

I mit tilfælde var det kun min chrome-browser, der var inficeret og jeg kunne nøjes med at gå ind under værktøjer/udvidelser og der fandt jeg ved at forsøge mig frem ud af, at det var den lille bitte og (ikke særligt) søde Facebook “unlike”-knap, der var synderen.

Jeg elsker selv at finde alle mulige lækre små tilføjelses programmer og apps., der gør mit liv lettere, men det er nok en god ide at prøve at begrænse sig for eftertiden.

 

 

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.