Har du nogle yndlingsprofiler på Instagram? Vil du gerne følge dem tættere og være sikker på at få besked, hver gang de lægger et nyt billede op? Så er det heldigt for dig, at Instagram har lavet en funktionalitet, der giver dig mulighed for at abonnere på dine yndlingsprofiler på Instagram.

Hidtil har du kunne bruge notifikationer til at se, hvordan det går med din egen profil. Du kan følge med i, om du får nye følgere og om de billeder du slår op på Instagram får opmærksomhed. Men det har hele tiden været med udgangspunkt i dig og din profil.

Instagram har nu udvidet, hvad du kan få notifikationer på og lavet en ny funktionalitet, så du får mulighed for at slå notifikationer til, der giver dig besked, når dine yndlingsprofiler er aktive og slår nye billeder op. Det betyder, at du er sikker på ikke at gå glip af spændende nyt og vil være en af de første til at reagere på nyheder.

Og så er det ret nemt at sætte op. Du skal starte med at gå ind på den profil, som du gerne vil have giver dig besked, når der bliver slået et nyt billede op.

Abonner på Instagram

1. Du skal følge den profil, du er interesseret i. Men det gør du jo sikkert i forvejen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tryk3prikker

2. Derefter skal du trykke på de 3 små prikker i øverste højre hjørne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NotifikationerTil

3. Der åbnes et vindue, hvor du kan markere, at du gerne vil slå “opslagsnotifikationer” til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og det var det. Du vil nu få besked med det samme, når de profiler, du er ekstra interesseret i slår noget nyt op på Instagram. Fortryder du og vil du gerne holde op med at få besked, så skal du blot gå ind på profilen igen og gøre det samme, men denne gang vil du kunne slå “opslagsnotifikationer” fra.

Vi vil så gerne hjælpe!

Dig med at komme godt i gang med at bruge de sociale medier i din virksomheds markedsføring.

I vores nyhedsbreve giver vi dig derfor gode råd og tips om at arbejde med content- og sociale medier.

Og så giver vi dig rabatter og tilbud.

 

Tak! Nu er du næsten skrevet op til vores nyhedsbrev. Der kommer lige en mail, du skal bekræfte.